Σιτάρι Κριθάρι Σίκαλη Φακή Ρεβύθια Φάβα Τσιμένι

Η ιστορία της οικογένειας Αντωνιάδη στον αγροτικό τομέα αρχίζει το 1936 όταν ο Νικόλαος Αντωνιάδης(1η Γεννεά) ξεκίνησε στην περιοχή των Χαλκιάδων την καλλιέργεια οσπρίων και δημητριακών.

Το 1950 την διαχείριση της επιχείρησης ανέλαβε ο γιός του Βασίλειος Αντωνιάδης(2η Γεννεά) ισως ο πιο δραστήριος αγρώτης της περιοχής. Σήμερα τα αγροκτήματα είναι υπό την επίβλεψη της τρίτης γενιάς.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης(3η Γεννεά) ανέλαβε τα αγροκτήματα το 1980 και με την εμπειρία που είχε αποκομίσει από τον πατέρα του ο οποίος ήταν ο καλύτερος δάσκαλος για να του μάθει τα μυστικά της δουλειάς και υιοθετώντας νέες μεθόδους παραγωγής και καλλιέργειας , υπερσύχρονες για την εποχή, κατάφερε να αυξήσει την παραγωγή και την ποιότητα των προϊόντων και σήμερα να καλλιεργεί πάνω από 3500 στρέμματα.

Είναι ένας παραγωγός άρτια εξοπλισμένος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και μεράκι. Με καθημερινούς ελέγχους και πάντα υπό την προσωπική επίβλεψη και εργασία του κ. Αντωνιάδη διασφαλίζεται η ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Για τον έμπορο

Διαθέτουμε την εμπειρία και την οργάνωση για μια άψογη συνεργασία. Τροφοδοτούμε εμπόρους δημητριακών και οσπρίων αρκετά χρόνια και έτσι γνωρίζουμε την αξία της εμπιστοσύνης στους συνεργάτες μας. Τηρούμε τους όρους της συμφωνίας μας και δίνουμε τα χέρια για την επομένη συνεργασία μας.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για τον πωλητή

Βάλτε στα ράφια του καταστήματος σας ελληνικά αγνά προϊόντα και οι καταναλωτές σίγουρα θα τα προτιμήσουν και για την καλύτερη τιμή τους αλλά και για την ποιότητα που προσφέρουν τα αγροκτήματα Αντωνιάδη. Τυποποιούμε τα προϊόντα μας σε διάφορα μεγέθη.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Design by fibercord